Ga naar de Hoofdinhoud

Over ons

…een nieuw, onafhankelijk initiatief voor de hele brommobielbranche.

De laagste prijs

Route45 levert diensten en producten, onafhankelijk van welke leverancier of fabrikant dan ook. En dat is makkelijk… Omdat we hiermee bijna altijd de laagste prijs kunnen bieden en de snelste service. 

Het breedste pakket

Route45 biedt u een volledig en breed pakket. De levering van onderdelen van alle belangrijke merken brommobielen, maar ook producten en diensten als verzekeringen en financieringen worden eenvoudig en helder voor u geregeld; met één telefoontje, fax of e-mail. 

De voordelen van Route45:

  • U hoeft geen ingewikkelde aftersalescontracten aan te gaan met diverse importeurs. Route45 zorgt dat u alle voordelen heeft van de nieuwe wetten van de automobielbranche, zonder dat u de nadelen ervan ondervindt.
  • U krijgt een blijvend hoge korting, waardoor uw marges verbeteren.
  • U krijgt technische ondersteuning door ervaren monteurs
  • Er worden geen volume-eisen gesteld, geen targets vast gelegd. U bedient de klant naar eigen ondernemersinzicht en bepaalt zelf hoe u uw zaken doet. De positie van Route45 stoelt op de jarenlange ervaring in de markt als producent en importeur van veel merken brommobielen en leveringen van onderdelen en diensten. Technische kennis van het product is één van de meest in het oog springende voordelen ten opzichte van andere leveranciers. Ook hier geldt; met één telefoontje bent u meteen een stuk wijzer en kunt direct verder met de service aan uw klant.

De énige voorwaarde van Route45

U wordt Route45 dealer. U krijgt hiermee een Route45 dealerstatus en kunt u gebruik maken van alle diensten die Route45 biedt. Dit servicepakket wordt in de tijd uitgebreid met allerhande aanvullende diensten. 

overzicht diensten:

  • verkoop onderdelen van alle merken
  • technisch advies